Opetuskauden
lähestyessä loppuaan on aika antaa tilaa jouluteemaisille
kursseille. Tältä kurssilta haettiin uusia ideoita juhlakauden
kakkuihin, niin täytteisiin kuin koristuksiinkin. Joulukakkujen
lisäksi mukana oli myös yksi itsenäisyyspäivän juhlaan soveltuva
sisältä sinivalkoinen mustikka-jugurttikakku.
Joulun söpöin
koristeluidea ovat nämä herttaiset tontut,
jotka ovat kiivenneet
koristamaan kinuski-karpalo-pavlovaa.
|
Näyttävä candy
meltseistä valmistettu suklaaristikko glögikakun koristeena.
|
Perinteinen
käpykakku, jonka suomut on kätevintä leikata saksilla.
|
Paistettu jouluinen
juustokakku koristeenaan puolukkatryffeleitä.
|
Kurssin taiteellisin
kakku oli tämä maalattu luumutäytteinen joulukakku.
|
Tuhti
suklaatryffelikakku koristeltiin itse tehdyillä piparimacaronseilla.
|
Puolukka-kinuskikakku
koriseteenaan kaksi kaunista joulutähteä.
|
Mustikka-jugurttikakku
koristeltiin piparikuusella ja värjätyillä
sokerilla täytetyillä
pipareilla.
|
Glögillä
ja pipareilla maustettua pikkujoulua toivottaa,
Janni Vanhanen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti