7. helmikuuta 2014

Opetuskausi täydessä käynnissä

Opiston kotitalousopetuksessa on kevätkaudella tarjolla useita peruskursseja niin kasvis-, liha- kuin kalaruoista sekä leivonnasta. Hieman kokeneemmalle kotikokille on tarjolla uutuuksina mm. kurssit Jäätävän hyvää, Kasari rokkaa ja Parhaat burgerit. Kotimaisia ja kansainvälisiä makuja ja oppimisen mahdollisuuksia on taas tarjolla yllin kyllin.

Kursseilla on vielä tilaa ja ilmoittautua voi jatkuvasti www.ilmonet.fi. Jonoon kannattaa jäädä, sillä toimisto ilmoittaa, jos paikkoja vapautuu. Huomaa myös havaintoesitykset, joihin ei tarvitse ilmoittautua.

HAVAINTOESITYKSET: Kausiruokaa

Maanantaisin 3.2.–3.3.2014 klo 17.30-19 (ei esitystä talvilomaviikolla 8) 
Teurastamo, Flavour Studio

Kausiruoka tarkoittaa vuodenkierron mukaisesti saatavilla olevien raaka-aineiden käyttämistä ruoanvalmistuksessa ja myös tiettyyn ajankohtaan tai juhlaan liittyvien ruokien nauttimista.

3.2. Runeberginpäivän ja ystävänpäivän kunniaksi.
10.2. Mateesta maistuvaa.
24.2. Laskiaisen herkkuja.
3.3. Talven parasta pataa.
 
Havaintoesitys Teurastamolla syksyllä 2013
 Helsingin yliopiston opetusharjoittelija kertoo päivän aiheesta ja samalla valmistaa ruokaa aiheenmukaisin aineksin ja välinein. Esityksen pituus on 45-50 minuuttia, jonka jälkeen maistiaiset valmistetusta ruoasta. Maistiaismaksu 7 euroa kerätään ovella. Vaivaton tapa oppia ruoanvalmistusta ja saada vinkkejä omaan keittiöön. Esitykseen ei tarvitse ilmoittautua.

Teurastamon opetuskeittiö Flavour Studion osoite on Työpajankatu 2 A, rakennus 1 D. Samassa punatiilirakennuksessa on ravintola Kellohalli. Sisäänkäynti opetuskeittiöön rakennuksen oikeanpuoleisesta päädystä katoksen alta ruskeista ovista.

Tervetuloa!

Terveisin
Jonna Martikainen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti